22.12.2005

Midinvest-rahastot vahvistamaan TTP-Yhtiöt Oy:n konepajaliiketoiminnan kasvua


Midinvest Management Oy:n hallinnoimat rahastot Midinvest Fund I Ky ja Midinvest Fund KSV Ky ovat tehneet merkittävän sijoituksen TTP-Yhtiöt Oy:n konepajaliiketoimintaan. Myyjänä toiminut Suurosen perhe jatkaa yhtiössä vähemmistöomistajana.

”Pitkään perheyrityksenä toimineessa TTP-Yhtiöissä omistusjärjestely tuli ajankohtaiseksi. Pääomasijoittaja on tällaisissa tilanteissa luonteva kumppani, sillä pystymme tarvittavan pääomapanoksen lisäksi luotsaamaan yritystä uuteen kasvuun. Yhtiö on erinomaisessa kunnossa, ja sen kasvunäkymät ovat hyvät”, Midinvest Management Oy:n sijoitusjohtaja Veli-Matti Helenius sanoo.

”Yhtiön toiminta Lievestuoreella jatkuu nykyisellään, mutta tähtäämme aiempaa voimakkaampaan kasvuun sekä koti- että vientimarkkinoilla. Midinvest Management Oy:n koimme asiantuntevaksi ja vahvaksi yhteistyökumppaniksi”, sanoo TTP-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Timo Suuronen, joka jatkaa yrityksen toimitusjohtajana.

TTP-Yhtiöt Oy on vuonna 1967 perustettu perheyritys, joka toimii Keski-Suomessa Lievestuoreella. Yritys valmistaa hitsattuja teräsrakenteita maa-, vesi-, liikenne-, voima- ja runkorakentamisen tarpeisiin. Konserniin kuuluva tytäryhtiö KS-Sinkki Oy jatkaa toimintaansa erillisenä yhtiönä.

Yhtiön konepajaliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2005 on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 73.

Lisätietoja:
Sijoitusjohtaja Veli-Matti Helenius, Midinvest Management Oy, 040 864 1281, www.midinvest.fi
Toimitusjohtaja Timo Suuronen, TTP-Yhtiöt Oy, 040 504 4657, www.ttp-yhtiot.fi
Toimitusjohtaja Visa Virtanen, Midinvest Management Oy, 0400 640 237, www.midinvest.fi