17.9.2013

Midinvest omistajaksi Valttoriin


Midinvest Management Oy:n hallinnoima rahasto on tullut omistajaksi Valttoriin. Valttori on raskaiden koneiden kuten traktoreiden, maansiirto- ja työkoneiden sekä teollisuuden huoltoihin ja varaosien jakeluun erikoistunut yhtiö. Valttorin pääomistajana ja toimitusjohtajana jatkaa Pentti Luoma. Jukka Herranen ja Harri Manninen irtautuvat yhtiön omistuksesta järjestelyn yhteydessä.

"Valttori on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina lupaavasti, laajentuen myös Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle. Tavoitteenamme on tukea kehitystä jatkossakin ja löytää Valttorille myös uusia tuotteita ja päämiehiä", toteaa Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Management Oy:n toimitusjohtaja.

"Tämä järjestely mahdollistaa yhtiön kehittymisen aiempien suunnitelmien mukaisesti. Uskon Midinvestin tuovan mukanaan osaamista ja resursseja myös uusien kehitysmahdollisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen”, sanoo Valttorin toimitusjohtaja Pentti Luoma.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Management Oy, puh. 050 539 9378
Toimitusjohtaja Pentti Luoma, Valttori Oy, puh. 0400 504 163

Midinvest Management Oy on keskisuurten ja pienten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen erikoistunut yksityinen pääomasijoitusyhtiö. Midinvest hallinnoi 70 miljoonan euron pääomia, ja sijoittajina ovat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Midinvestin hallinnoimissa rahastoissa on tällä hetkellä noin 20 kohdeyhtiötä. www.midinvest.fi

Valttori Oy on tunnettu raskaskonekorjaamoketju Keski-Suomessa ja Savossa. Valttorin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Suolahdessa, Pieksämäellä, Tampereella, Vantaalla, Varkaudessa ja Viitasaarella. Yrityksen liikevaihto vuonna 2013 on n. 4,6 miljoonaa euroa ja yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 33 henkilöä. www.valttori.fi