6.5.2013

Midinvest ja Soikea luottavat verkkokaupan kasvuun


Midinvest ja Soikea luottavat verkkokaupan kasvuun

Midinvest on tehnyt merkittävän pääomasijoituksen Soikea Solutions Oy:öön

Midinvest Management Oy:n hallinnoima rahasto on sijoittanut Jyväskylässä toimivaan Soikea Solutions Oy:öön. Soikea on erikoistunut vaativien monikanavaisten verkkokaupparatkaisujen ja yritysten välisten palveluverkkojen toimittamiseen palvelupohjaisesti.

Soikea on tuore ohjelmistotalo, joka on kehittänyt viimeisen vuoden ajan omaa palvelupohjaista verkkokauppa-alustaa. Soikea tulee nopealla aikavälillä rekrytoimaan noin 10 - 20 verkkokaupan ja järjestelmäintegraatioiden ammattilaista Jyväskylään.

"Verkkokaupan osuus kuluttajakaupasta kasvaa vauhdilla. Yritykset suunnittelevat perinteisten kivijalka-jakelukanavien oheen verkossa toimivia jakelukanavia. Soikean taustalla ovat kokeneet kasvuyrittäjät Teemu Tapper (valtakunnallinen vuoden nuori yrittäjä 2010) ja Atso Vesterinen", toteaa Midinvestin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula.

"Tehdyllä järjestelyllä haetaan lisävauhtia yhtiön vahvaan kasvuun. Verkkokaupan osuus kuluttajakaupasta kasvaa vuosittain merkittävästi - kuluttaja valitsee kulloinkin itselleen sopivan paikan ja ajan ostosten tekemiseen. Myös yritysten välisiin palvelukanavajärjestelmiin haetaan palvelupohjaisesti tarjottavia ratkaisuja", kertoo Soikean toimitusjohtaja Atso Vesterinen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Atso Vesterinen, Soikea Solutions Oy, puh 0400 384 225
Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Management Oy, puh 050 539 9378

Midinvest Management Oy
Midinvest Management on pk-yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoitukseen erikoistunut suomalainen pääomasijoittaja. Yhtiön hallinnoitava pääoma on 70 miljoonaa euroa. www.midinvest.fi

Soikea Solutions Oy
Soikea on erikoistunut vaativien monikanavaisten verkkokaupparatkaisuiden toimittamiseen sekä tuotetiedon hallintaan ja järjestelmäintegraatioiden sekä yritysten välisten palveluverkkojen tarjoamiseen palvelupohjaisesti. Yhtiö on perustettu 2012 ja yhtiö toimii Jyväskylässä. www.soikea.com