7.2.2012

Jukka-Pekka Nikula Midinvest Management Oy:n toimitusjohtajaksi


Pääomasijoitusyhtiö Midinvest Management Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.2.2012 alkaen Jukka-Pekka Nikula. Midinvestin toimitusjohtajana yhtiön perustamisesta lähtien toiminut Visa Virtanen jatkaa yhtiössä senior advisorina ja hallituksen puheenjohtajana.

Jukka-Pekka Nikula aloitti Midinvestissä syyskuussa 2011 ja on toiminut Midinvestin sijoitusjohtajana ja sijoitustiimin vetäjänä. Nikula toimi aiemmin Midinvestin entisen sijoituskohteen Komas Oy:n toimitusjohtajana yhdeksän vuoden ajan sekä liikkeenjohdon tehtävissä Patria- ja GWS-konserneissa.

"Aloitin yhtiössä puoli vuotta sitten, ja aika on ollut erittäin opettavaa. Pääomasijoitusalan markkinatilanne on haastava, mutta tavoitteenamme on jatkaa sitä, missä olemme olleet vahvoja - pk-yritysten sijoittajana ja kehittäjänä", sanoo Midinvestin uusi toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula.

"Jukka-Pekka Nikulalla on erittäin vahvoja näyttöjä liiketoiminnan kasvattamisesta yritysostoin sekä strategisesta suunnittelusta. Muutos tuo sekä uutta voimaa että uusia näkemyksiä tulevaisuuteen. Toimittuani yhtiön toimitusjohtajana 10 vuoden ajan, siirrän mielelläni vetovastuun Nikulalle", toteaa Midinvestin hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvä Visa Virtanen.

Midinvest on keskittynyt suomalaisten pienten ja keskisuurten yritysten buyout-järjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen. Midinvestin sijoitustiimillä on vahva teollinen osaamistausta sekä pitkä kokemus yritysjärjestelyistä ja yritysrahoituksesta. Midinvestin toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, partner Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Management Oy, puh. 050 539 9378.
Hallituksen puheenjohtaja, senior advisor, partner Visa Virtanen, Midinvest Management Oy, puh. 0400 640 237.