17.8.2016

Heidi Neuvonen Silenta Group Oy:n toimitusjohtajaksi


KTT Heidi Neuvonen, 51, on nimitetty Silenta Group Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8.2016 alkaen.

Heidi Neuvosella on mittava ja monipuolinen kokemus kansainvälisistä myynti- ja markkinointitehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt Tana-yhtiössä useissa tehtävissä sekä Oy Panda Ab:llä mm. Brand Managerina päävastuualueenaan brändipääoman kasvattaminen. Silentalle Heidi Neuvonen siirtyy Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta, jossa hän työskenteli kansainvälisen liiketoiminnan lehtorina. Heidi Neuvonen väitteli tohtoriksi v. 2014 aiheena teknologiayritysten brändistrategioiden omaksuminen.

”Olen syntynyt ja kasvanut pk-yritysmaailmassa, sillä jo aikoinaan toimin osakkaana ja hallituksen jäsenenä silloisessa perheyhtiössämme Tanassa. Tunnen nyt palaavani takaisin juurilleni”, toteaa Heidi Neuvonen. ”Silenta on erinomaisesti hoidettu yritys, joka valmistaa kansainvälisesti kilpailukykyisiä tuotteita ja jolla on vakiintuneet asiakassuhteet. Mielestäni brändiä, ihmisiä ja tuotteita johtamalla voidaan luoda lisää arvoa asiakkaille, joka mahdollistaa yrityksen kasvun myös tulevaisuudessa”, jatkaa Neuvonen.

Silenta Group Oy on yksi maailman johtavista kommunikaatio- ja kupukuulosuojaimien valmistukseen erikoistuneista yrityksistä. Yhtiön pääomistaja on pääomasijoitusyhtiö Midinvest Management Oy:n hallinnoima Midinvest Oy -rahasto. Yhtiötä yli 20 vuotta luotsanneet Arimo ja Kirsti Ristola siirtyvät vähitellen pois yrityksen päivittäisestä toiminnasta. Arimo Ristola jatkaa edelleen yrityksen hallituksen jäsenenä.

Lisätietoja:

Midinvest Management Oy, Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, puhelin +358 50 539 9378

Silenta Group Oy, Toimitusjohtaja Heidi Neuvonen, puhelin +358 400 642 472

Linkki LinkedIn profiiliin: https://www.linkedin.com/in/heidineuvonen?trk=nav_responsive_tab_profile

Midinvest Management Oy on pienten ja keskisuurten yritysten omistusjärjestelyihin ja kasvun rahoittamiseen erikoistunut pääomasijoitusyhtiö. Midinvestin hallinnoimien rahastojen suurimmat sijoittajat ovat suomalaisia institutionaalisia sijoittajia. Rahastoissa on tällä hetkellä 14 kohdeyhtiötä. www.midinvest.fi

Silenta Group Oy on Jyväskylässä toimiva elektronisia kommunikaatio- ja kupukuulonsuojaimia valmistava yhtiö. Yhtiön liikevaihto on noin 2,5 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 20 henkeä. www.silenta.com