9.1.2008

Flaaming Oy:n pääomistajaksi Midinvest Managementin rahastot


LEHDISTÖTIEDOTE
Julkaisuvapaa 9.1.2008 klo 12.00

Flaaming Oy:n pääomistajaksi Midinvest Managementin rahastot

Lahdessa toimivassa Flaaming Oy:ssä on toteutettu yrittäjäpolvenvaihdos, jonka myötä Midinvest Management Oy:n hallinnoimista pääomarahastoista on tullut yhtiön pääomistaja. Omistusjärjestelyn avulla Flaaming pystyy edelleen kehittämään liiketoimintaansa ja vastaamaan jatkossa kasvaviin ympäristöalan ja jätehuollon haasteisiin.

Yrityksen toimitusjohtaja Tapani Flaaming jatkaa yhtiössä vähemmistöomistajana.

Flaaming Oy on yksi jäte- ja ympäristötuotteiden johtavista yrityksistä Suomessa. Yritys on toiminut alallaan yli 20 vuotta ja se on saavuttanut aseman luotettavana ja yhteistyökykyisenä yrityksenä, jonka asiakaskunta koostuu niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin paikallisesti toimivista jäte- ja ympäristöalan toimijoista. Norba-jäteautopakkaajat ja SULO-tuotteet ovat esimerkkejä yrityksen edustamista tuotemerkeistä.

"Pääomasijoittajan näkökulmasta Flaamingin kaltainen hyvässä kunnossa oleva ja mielenkiintoisella toimialalla toimiva yritys on sopiva sijoituskohteeksi. Yritys on alallaan arvostettu toimija. Sen liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa ja kasvunäkymät suotuisat", Midinvest Managementin sijoitusjohtaja Pentti Kuvaja toteaa.

"Toimiala kehittyy jatkossa nopeasti: uusiutuvat määräykset ja asiakaskunnan vaatimukset ympäristö- ja jätehuollon alueella avaavat mahdollisuuksia uusien tuotteiden ja toimintamallien kehittämiselle. Tähän haasteeseen vastaamiseen nyt tehdyt omistajajärjestelyt antavat hyvän lähtökohdan", toimitusjohtaja Tapani Flaaming sanoo.

Tapani Flaaming jatkaa yhtiön toimitusjohtajana toistaiseksi. Hän keskittyy jatkossa erityisesti yrityksen sidosryhmätyöskentelyyn ja avainasiakaskontakteihin.

Flaaming Oy työllistää tällä hetkellä noin 10 työntekijää.

Lisätietoja:
Sijoitusjohtaja Pentti Kuvaja, Midinvest Management Oy, puh. +358 40 736 78 43
www.midinvest.fi